Teknisk-Isolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Teknisk Isolering

IKAS Isolering A/S står for professionel teknisk isolering – herunder varmeisolering, køle- & kondensisolering samt brandisolering og lydisolering.
Med mere end 60 års erfaring inden for termisk isolering af tekniske installationer er vi godt rustet til at udføre jeres installationsarbejde.
Vi arbejder for alle former for industrivirksomheder, for boligselskaber og selvfølgelig foretager vi også teknisk isolering i private boliger.
Isolering af ventilationsanlæg, kedelanlæg, turbiner & filtre, røg- og luftkanaler samt alle former for rørisolering er opgaver, vi er fuldt fortrolige med.
Desuden kan vi fremvise en omfattende portefølje, når det gælder isolering af tanke og beholdere. Endelig har vi en intensiv viden om og erfaring med den så vigtige brandisolering.

parallax background

Konsulenteam - Teknisk isolering


Alle henvendelser om teknisk isolering behandles naturligvis individuelt, og vores konsulentteam vil kunne give kvalificeret rådgivning og vejledning omkring jeres specifikke isoleringsopgave.
IKAS Isolering A/S foretager korrekt afslutning af den tekniske isolering. Vi arbejder med en række mulige løsninger – herunder pap & lærred, isogenpak, aluminium, galvaniseret & rustfri plade eller plastisolbelagt plade.
Vi følger slavisk DS452, ”Termisk isolering af tekniske installationer”, der udstikker gældende regler for tekniske installationers maksimale varmetab, og selvfølgelig anvender vi udelukkende anerkendte produkter af højeste kvalitet i forbindelse med vores isoleringsarbejde.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt