Svingningsdæmper


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Mindsk vibrationer og støj med lydabsorbenter

IKAS Isolering A/S Forhandler alle former for dæmpere, ligesom vi rådgiver dig om og beregner, hvilke dæmpertyper der vil være bedst egnet til netop dine formål. Rådgivning og udvælgelse foregår altid i et tæt samspil med vores kunder. Rækken af svingningsdæmpere er lang, men blandt de dæmpere, vi kan tilbyde, kan bl.a. nævnes cylindriske dæmpere, elastiske bøsninger, gummiplader, gummi- & PUR buffers, kegledæmpere, koniske dæmpere, lofts- og kabinetophæng, maskinsko, sandwiches, sikrede dæmpere og forskellige former for skinner.

parallax background

Undgå spredning af vibrationer og støj.

Svingningsdæmpere sættes ind, hvor man ønsker at nedbringe svingninger fra en maskine
De anvendes for eksempelvis at nedbringe svingningerne fra en maskine eller øvrige installationer i produktionsapparatet.
Ved at benytte svingningsdæmpere opnås en effektiv begrænsning af spredning af vibrationer og støj.
De forskellige dæmpere har individuelle egenskaber. Derfor vil vi altid være i stand til at udpege og installere netop den eller de dæmpertyper, som løser dine udfordringer med vibrationer.
Ved valg og dimensionering tager vi en række faktorer i betragtning – herunder maskintype, vægt, antallet af opstillingspunkter og omdrejningstal.
IKAS Isolering A/S har et stort og bredt udvalg af lydisoleringsmaterialer, støjskærme samt lydabsorbenter, og i vores katalog finder du et bredt udvalg af svingningsdæmpere og ideer til anvendelse af lyddæmpende materialer.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt