Stilladser


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Stillads

Et stillads har i første omgang til opgave at lette arbejdet i højder over 2 meter. Arbejdstilsynet anbefaler, at der i arbejdshøjder på to meter og derover benyttes stillads eller anden form for godkendt platform.
forbindelse med vores mange opgaver har vi erhvervet stilladser, som vi selvsagt selv benytter. Derudover udlejer vi vores stilladser, primert til vores faste kunder, og her sikre vi at stilladset er af bedste kvalitet og er sikkert. Det handler om at få gjort arbejdsopgaven færdigt hurtigst muligt, men det skal også gøres med så høj en sikkerhed som muligt – og det opfylder vores stilladser. Funktionalitet og sikkerhed.

parallax background

Fastestilladser og rullestilladser


Stilladser er som tidligere nævnt en sikker arbejdsplatform for en eller flere personer og anbefales til opgaver, der er for omfattende til at kunne klares fra en stige. Vores stilladser justeres i trin og sektionerne kobles sammen, indtil den ønskede arbejdshøjde er opnået. For at få et stabilt stillads er det vigtigt, at underlaget er fast og i tilfælde af, at underlaget ikke er fast nok, placeres der plader under fødderne, således at vægten fordeles. Derudover skal bunden af stilladset afstives og man kan med fordel fastgøre toppen til byggeriet for yderligere sikkerhed. Nogle stilladser fås med hjul, så de let kan flyttes på, så længe det foregår på et fast underlag.
Hvis der skal udføres tagarbejde anbefaler vi altid at benytte et fast stillads. Det åbner samtidig op for muligheden for at udføre udvendig vedligeholdelse. For at opstille et fast stillads kræver det uddannet personale til at udføre opgaven, og der er vi selvfølgelig meget behjælpelig og kan tilmed fremvise de rette godkendelser og forsikringer.

Udlejning af stillads

Når man skal have adgang til et sted, der ellers er uden for rækkevidde, er stiger som oftest det mest alsidige redskab, men der er væsentlige fordele ved at benytte sig af et stillads frem for en stige. Fordelen ved at arbejde på et stillads er, i modsætning til en stige, at du har begge hænder fri til at arbejde.
Hos os beskæftiger vi os med alt inden for isoleringsbranchen. Vores kerneprodukt er derfor isoleringsmaterialer til både private, men også til virksomheder og større koncerner. I forbindelse med vores mange opgaver har vi erhvervet stilladser. Vores erfaring har vist os, at det ikke er ligegyldigt, hvilket stillads der benyttes til byggeprojekter og renoveringsprojekter. Foruden typen spiller kvaliteten også en vigtig rolle i forhold til i særdeleshed sikkerheden.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt