Skum Isolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Hvorfor isolere med PUR-skum?

PUR-skum er kendt for skummets evne til at være varme- og kuldeisolerende. PUR-skum er et af markedets mest effektive isoleringsmaterialer, og nemt at håndtere, hvilket gør materialet eftertragtet på tværs af brancher.
Materialet er højisolerende og den ideelle løsning til miljøer med varme- og kuldepåvirkninger. Skummets vægt er let, og gør produktet nemt at arbejde med. PUR-skum har en høj stabilitetsevne, og er tilmed utrolig slidstærkt.
Der findes flere typer PUR-skum alt efter behovet. Fyldeskummen har en længere tørretid, hvilket gør den oplagt til isolering af hulrum, da hulrummet kan blive fyldt før skummen er blevet tør.
Sprayskummen er hurtigt tørrende, hvilket er oplagt til isolering af lofter og vægge. Flaskeskummen besidder samme hurtige reaktionstid som sprayskummen, men forskellen er at det er muligt at bestille i mindre mængder. Det anvendes ofte til isolering af fjernvarmerør.

parallax background

Hvorfor isolere med PIR-skum?

PIR-skum er fremstillet af polyoler og di- og polyisocyanater. PIR-skum er som PUR-skum et letvægtsmateriale, der gør materialet nemt at have med at gøre. Det er en celleplast, der er en hård og stiv skumplast.
PIR-skum afviger sig fra andre typer med sin høje modstandsevne overfor varme temperaturer og den lave brændbarhed og den tilmed lave røgudvikling.
PIR-skum bruges ved fremstilling af isoleringsplader og -paneler. Skummaterialet vil over tid ikke krympe eller sætte sig, hvilket sikre stærk isolering i byggerier.
PIR-skum afviser vand og fugt, og man skal derfor ikke tænke over eventuel afdækning for regn og andre faktorer i miljøer udendørs. Materialet er tilmed modstandsdygtig overfor bakterier, råd og skimmelsvamp.
Fælles for skumpladerne er, at det anvendes som isolering, hvor målet er optimal isolering med stor trykstyrke og stabilitet.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt