Salg og Eksport


Salg i Danmark

IKAS Isolering A/S forhandler danske isoleringsprodukter til absolut lavpris. Er du håndværker? Eller ønsker du at købe som privat? Alle kan med stor fordel købe ISOVER og Rockwool produkter hos IKAS Isolering A/S. Kontakt os for nærmere oplysning om vores lave nettopriser samt om muligheden for fri levering i Danmark.

about-t
Isolering_VVS3

Eksport


Vi tilbyder alle isoleringsmaterialer til eksport – foruden ovennævnte produkter fra ISOVER & Rockwool sælger vi alt inden for polyurethanskum, pap, Isogenpak, lærred, tråd, popnitter, silikone m.v.

Herudover tilbyder vi naturligvis tilvirkede emner fra vores veludstyrede værksted i Højbjerg. Vi fremstiller alukomponenter efter rationelle principper, og vi benytter det nyeste og mest avancerede udstyr i tilvirkningen af alle elementer. Pakning af alle isoleringsmaterialer til eksport foretages internt, og vi garanterer sikker levering over hele verden – til tiden!

Læs om vores leveringsbetingelser HER

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt