PCB sanering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Vores kompetencer

Vi tilbyder dig følgende serviceområder

Bortskaffelse af PCB-holdigt materiale

Medarbejderne hos IKAS Isolering A/S er certificeret og uddannet til at arbejde med PCB-holdige materialer. Vi kan derfor tilbyde professionel og ansvarlig PCB sanering.
PCB er et miljø- og sundhedsskadeligt stof, som udgør et betydeligt problem i mange danske bygninger. Hos IKAS Isolering A/S har vi i de seneste år oplevet en øget efterspørgsel på sanering af byggematerialer indeholdende PCB.
Reglerne for sanering af PCB er desværre ret uklare, men hos IKAS Isolering A/S har vi udarbejdet specifikke arbejdsgange og procedurer for sanering af PCB-holdigt materiale. Det er sket i samråd med eksterne professionelle rådgivere, ligesom vi løbende implementerer ny viden og erfaring indhentet fra udenlandske kilder.

parallax background

PCB - Historie

PCB blev allerede i 70erne erklæret skadeligt for både dyr og mennesker, og i 1977 blev PCB da også totalt forbudt. Også internationalt er problemet blevet taget alvorligt. Således er der på verdensplan vedtaget handlingsplaner, der beskriver indsamling og destruktion af PCB-holdige produkter.
Grunden til PCBs succes skyldtes især stoffets brandhæmmende og blødgørende egenskaber, og PCB blev i vid udstrækning anvendt bredt i industriel sammenhæng. Siden blev man klogere, og nu gøres der overalt rigtig meget for at sanere og bortskaffe PCB.
IKAS Isolering A/S kommer gerne med et oplæg til jeres PCB sanering.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt