Lydisolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Vi laver lydisolering af vægge til kontorer

Lydisolering kommer på tale, hvor lyd og støj er en udfordring. IKAS Isolering A/S løser problemerne. Vi udarbejder konstruktive forslag til støjreduktion og lydisolering af kontormiljøer og produktionsfaciliteter.
Lyd kan i yderste konsekvens betragtes som en forurening, der skal bekæmpes. Støjende og dermed generende produktionsanlæg skal lydisoleres forskriftsmæssigt – dels i forhold til de medarbejdere, der betjener de pågældende anlæg og dels i forhold til omkringliggende omgivelser, så klager over støj og larm elimineres.

parallax background

Opnå perfekt akustisk isolering

Desværre optræder asbest stadig i mange danske bygninger. Herunder også skoler, sportshaller og institutionsbyggeri. Har du en bygning med asbest, bør du tage initiativ til at få den saneret, da sundhedsrisikoen er stor.
Er du usikker på, om din ejendom indeholder asbest? Lad IKAS Isolering A/S foretage en grundig asbestanalyse for at klarlægge situationen.
Konstaterer vi asbestforekomster i forbindelse med vores analysearbejde, kommer vi gerne med et uforbindende tilbud på asbestsanering af din ejendom.
Vi har Danmarks største erfaring med asbestsanering, og vi har det rigtige udstyr. Overlad asbestanalyse og miljørigtig bortskaffelse af asbest til os.
Dansk Asbestforenings pjece om farer ved asbest kan du finde HER
Ring til IKAS Isolering A/S i dag. Vi er altid parate til at give dig den bedste rådgivning omkring asbestsanering.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt