Køleisolering og Kondensisolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Frysning og kondensdannelse

Køleisolering & kondensisolering – her er udfordringen at forene krav om reducering af energitab med andre krav til funktion. Således er ønsket at eliminere risiko for frysning og kondensdannelse, ligesom der kan være risiko for forbrændinger ved berøring af anlægget.
Alt for tit ser vi, at isolering af kølerør ikke er udført professionelt nok. Forkert isolering eller forkert anvendte produkter resulterer i kondensvand på anlæg. Vi konstaterer også ofte kondens som resultat af forkert dimensionerede anlæg.

parallax background

Certificeret Armacell-partner

IKAS Isolering A/S råder vores kunder til at undlade at spare for meget på køleisolering og kondensisolering. Hellere ofre en smule mere og benytte kvalitetsprodukter til isoleringsopgaverne. Vi er certificeret Armacell-partner – det er din garanti for kvalitet og professionelt arbejde.
Armacell tilbyder 10 års garanti på produkternes funktionelle egenskaber – kravene er, at arbejdet skal udføres af et certificeret firma, samt at der anvendes AF/ Armaflex produkter, herunder Armafix rørophæng.
Produkterne gør det naturligvis ikke alene. Montørens erfaring og kunnen er altafgørende. Vores montører udfører arbejdet forskriftsmæssigt, og efteruddannes løbende på Armaflexkurser. Selvfølgelig har vores montører også svendebrev som isolatør.
IKAS Isolering A/S har stor erfaring med køleisolering og har udført talrige opgaver både i Danmark og udlandet – ofte under ekstreme forhold. Du kan derfor trygt overlade din køleisoleringsopgave til os.
Vi giver gerne tilbud – kontakt os på telefon eller mail.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt