Job hos IKAS Isolering A/S


Ansøg her

IKAS Isolering A/S ekspanderer løbende og søger derfor til stadighed erfarne isolatører. Det er vigtigt, at vores nye medarbejdere er veluddannede, erfarne, ansvarlige, fleksible og har et godt og positivt sind. Kørekort B kræves, optimalt er du/I bosiddende i Østjylland.

Vi har et meget bredt udvalg af opgaver i hele landet hvilket giver mulighed for at prøve kræfter med alle former for teknisk isolering.
Vi forventer erfaring med alle typer isoleringsopgaver.
Så send os din ansøgning på mail. Har du det, vi leder efter? Vær med på en succes. Søg job hos IKAS Isolering A/S. Vi glæder os til at høre fra dig.

Team
Bliv en del af Team-Ikas

Lærling / Voksenlærling.


Bliv Teknisk Isolatør Hos IKAS ISOLERING A/S Du kommer til at arbejde i et levende og spændende miljø hvor kundefokus, service og fleksibilitet er nøgleord. Du har masser af muligheder for at suge til dig af mange dygtige kollegaer i de forskellige afdelinger, som gør at IKAS ISOLERING A/S kan tilbyde en meget bred og alsidig uddannelse, som giver en stor ballast i bagagen.

IKAS ISOLERING A/S er blandt de bedste isolerings virksomheder i Danmark. ”Som vi siger rammer er til for at blive udfordret”
Er du vores næste lærling.? Send os din ansøgning på mail idag:
kc@ikas-isolering.dk

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt