Industriisolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Teknisk isolering i virksomheder

IKAS Isolering A/S er synonym med industriisolering, som vi har beskæftiget os med i mere end 100 år.
Korrekt industri isolering handler om driftsikkerhed og rentabilitet. Vi udfører alle typer isolering for virksomheder. Bl.a. har vi stor erfaring med isolering af store industritanke, hvor de komplicerede og ofte farlige opgaver kræver stor ekspertviden og rutine.
Teknisk isolering for industrien er også et område, hvor vi har mange referencer. Vi har løst talrige opgaver inden for industriel varmeisolering, køleisolering, kondensisolering, brandisolering og lydisolering.

parallax background

Stor erfaring omkring isolering i industrien

Til alle isoleringsopgaver i virksomheder anvender vi udelukkende produkter fra anerkendte leverandører som ISOVER, Rockwool og Armaflex. Til vores lukninger anvender vi bl.a. asfaltpap, pap og lærred samt Isogenpak.
IKAS Isolering A/S er kendt for vores egenproduktion af nødvendige komponenter i aluminium. Vi fremstiller desuden galvaniserede og rustfri plader m.m.
Til beregning af isoleringstykkelser og mulige besparelser i forbindelse med industri isolering råder vi naturligvis over de mest moderne computerprogrammer på markedet. IKAS Isolering A/S er derfor det naturlige valg for samarbejdspartner omkring isolering i industrien.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt