Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


IKAS ISOLERING A/S

IKAS Isolering A/S er en 100 % danskejet virksomhed med mere end 100 års bred erfaring inden for teknisk isolering. Den østjyske virksomhed er blandt erhvervslivets foretrukne samarbejdspartnere inden for avanceret isolering af industrianlæg og industribygninger.
IKAS Isolering A/S ejes og drives af Mads Kramer og Kim Christensen, der sammen med virksomhedens 30 ansatte – projektmedarbejdere og administrativt personale – har opnået en topposition blandt Danmarks mest kompetente isoleringsvirksomheder.
Kompetencerne dækker bredt og omfatter bl.a. tankisolering, lydisolering, brandisolering, VVS-isolering og efterisolering. Desuden har IKAS Isolering A/S specialiseret sig i asbestsanering & PCB-sanering samt bortskaffelse af asbest- og PCB-holdigt affald.
parallax background

Stor erfaring omkring isolering i industrien

IKAS Isolering A/S arbejder til stadighed på optimering af værksted, værktøjer og medarbejdere med henblik på at fastholde den højeste kvalitet i forbindelse med teknisk isolering. Den interne industri- og pladeafdeling arbejder løbende med kompleks tyndpladebearbejdning – bl.a. på landets kraftvarmeværker. Tankisolering i ind- og udland af lagertanke og beholdere op til 80000 m3 er et andet væsentligt aktivitetsområde.
Fra 2017-2020 forventer IKAS Isolering A/S en vækst på 50-70 % på såvel det danske som det europæiske marked. Denne fremgang forventes opnået dels gennem styrkelse af eksisterende markeder og kundegrupper, men også gennem opdyrkelse af nye potentielle kundesegmenter.
Alt tyder på at målsætningen er mere end realistisk. I hvert fald kan IKAS Isolering A/S fremvise en vækst på ikke mindre end 53 % i løbet af første halvår af 2017!Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt