Hulmursisolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Hulmursisolering - Garanti for besparelse i dit varmebudget

Hulmursisolering er en genial og samtidig utrolig enkel måde at efterisolere din ejendom. IKAS Isolering A/S har særdeles gode erfaringer med Dansk produceret Rockwool granulatisolering af hulmure i eksisterende byggeri.
Vi anbefaler derfor denne metode, som med garanti vil resultere i øjeblikkelige og mærkbare besparelser på dit varmebudget. Samtidig vil du opleve en øget komfort og et stærkt forbedret indeklima
Isolering af bygningens hulmure er en nem og billig måde at isolere ejendomme, der er bygget med ydervægge bestående af to mure. Vi fjerner mursten på strategiske steder eller borer mindre huller i facaden. Herefter indblæses isoleringsgranulatet gennem disse huller.
En hulmursisolering vil typisk kunne svare sig, hvis dit hus har en hulmur, som ikke tidligere er isoleret. Samtidig er det vigtigt, at dine ydervægge er tætte og i god stand.
Er du i tvivl om, hvorvidt væggene i dit hus tidligere er blevet hulmursisoleret, vil du ofte kunne opklare tvivlen ved at studere originaltegningerne. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at foretage en infrarød måling, som vil kunne påvise, om hulmuren gemmer på en form for isolering.
IKAS Isolering A/S giver dig gerne en professionel vurdering af dine hulmures opbygning og tilstand, og om en hulmursisolering vil være det rigtige for din ejendom. En supplerende facaderenovering kan være nødvendig – eksempelvis i form af udskiftning af fuger eller reparation af murværket med jern. Normalt vil væggene dog være i en stand, der ikke kræver ekstra foranstaltninger.

parallax background

Få uforbindende tilbud

Vi giver naturligvis gerne et uforbindende tilbud på din hulmursisolering. Hvis du kontakter os på mail eller telefon med basisdetaljer om den ejendom, du ønsker efterisoleret, vil vi på baggrund af disse oplysninger lynhurtigt kunne give dig en overslagspris på din isoleringsentreprise.
Ønsker du at takke ja til vores tilbud, finder vi et tidspunkt for udførelse af isoleringsarbejdet.
IKAS Isolering A/S leverer miljørigtig isolering af hulmur – kontakt os allerede i dag.
IKAS Isolering A/S er autoriseret Rockwool indblæser.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt