Granuatisolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Granulatisolering

IKAS Isolering A/S. Vi er i al beskedenhed eksperter i efterisolering – herunder granulatisolering.
Vores medarbejderstab har gennemgået en række specialkurser om isolering med Dansk produceret Rockwool Granulat, og desuden kan vi trække på Rockwools samlede viden og erfaring om efterisolering.
Vi mestrer de metoder og produkter, som giver dig den optimale løsning inden for granulatisolering. Når du benytter os som dit isoleringsfirma, undgår du at begå de klassiske fejl, som i alt for mange tilfælde resulterer i fugtskader, råd og svamp.
Eksempelvis kræver efterisolering af hulmur en omfattende træning og uddanelse. Vores granulatisolatører har stor erfaring i at håndtere såvel maskiner som materialer. Granulatisolering, der måske umiddelbart synes at være en ukompliceret proces, har rent faktisk flere faldgruber. Dem forstår vi at undgå.

parallax background

Isolering med granulat - Teknisk isolering

Når vi isolerer med granulat, blæser vi isoleringsmaterialet ind i hulmuren. Isoleringen lægger sig populært sagt som en dyne omkring dit hus. IKAS Isolering A/S har flere lastbiler, der er specialbygget med henblik på at kunne levere effektiv hulmursisolering til både privat- og erhvervskunder over hele Danmark.
Alle efterisoleringsopgaver suppleres med en attest på det udførte arbejde. Rockwool kontrollerer samtidig løbende vores arbejde med hulmursisolering ved at tage uanmeldte stikprøver. Det giver dig ekstra sikkerhed for, at din granulatisolering lever op til gældende kvalitetskrav.
IKAS Isolering A/S er autoriseret rockwool indblæser.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt