Efterisolering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Effektiv efterisolering

IKAS Isolering A/S er autoriseret Rockwool indblæser.
Efterisolering vil altid være en god investering. Energipriser kan svinge op og ned, men på bundlinjen vil det med garanti kunne betale sig at forbedre isolering af bolig, virksomhed, kontorfaciliteter og ejendomskomplekser.
Resultatet af en effektiv efterisolering vil lynhurtigt give sig udslag i mærkbare besparelser på din varmeregning. Det er den umiddelbare, synlige fordel. Men desuden vil værdien af din ejendom også øges.
Ved køb af hus er folk i dag særdeles fokuseret på isoleringsforholdene i de ejendomme, de måtte være interesserede i at erhverve.
Kan du præsentere en velisoleret ejendom med et fristende lavt varmeforbrug, vil du være foran på point. Din ejendom vil være attraktiv for potentielle købere
At efterisolere giver økonomiske fordele på såvel kort som langt sigt.

parallax background

Alt i efterisolering

IKAS Isolering A/S tilbyder alle former for efterisolering – vi isolerer hulmure, lofter, etageadskillelser, krybekældre, trapper og .. you name it. Til isoleringsopgaver anvender vi Dansk produceret Rockwool granulat. Der er omfattende dokumentation for, at netop dette isoleringsmateriale har den optimale isoleringseffekt..
Ældre huse er oplagte emner for efterisolering. Men naturligvis udfærdiger vi også gerne tilbud på isolering af nybyggeri. Prismæssigt er vi absolut konkurrencedygtige – også fordi vores erfaring udmønter sig i effektivitet. Vi er hurtige til vores arbejde – selvfølgelig uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.
Alle vores efterisoleringsentrepriser følges naturligvis af en garantitest – din sikkerhed for veludført arbejde.
Kontakt IKAS Isolering A/S i dag og anmod om et attraktivt, uforbindende tilbud på din isoleringsopgave. Vores flinke isoleringskonsulenter giver selvfølgelig også gerne gode råd om efterisolering.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt