Asbestsanering


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Asbestsanering er et vigtigt ansvarsområde hos IKAS Isolering A/S.

Asbest blev tidligere i stor udstrækning anvendt som byggemateriale i dansk byggeri. Man lagde vægt på asbestens fasthed og dens varmeisolerende egenskaber, der var med til at gøre asbest populært. Asbesten blev bl.a. anvendt til brandsikring samt til isolering.
I løbet af 1980erne fik man øjnene op for materialets farlighed, og trinvist indførte man det, der i sidste instans blev et totalt forbud mod brug af asbest.
Siden har en lang række bygninger undergået asbestsanering, men asbesten findes stadig mange steder og bør fjernes.
Asbest er farligt, idet materialet sidder sammen i en fin fiberstruktur. Asbeststøv finder vej til selv de spinkleste forgreninger i menneskets lunger.
Indånding af asbeststøv kan resultere i asbestose – det man også kalder stenlunger. En modbydelig, kronisk sygdom, hvor asbesten ophobes i lungerne. Der findes ingen metoder til at fjerne den igen.

parallax background

IKAS Isolering A/S - Asbestanalyse

Desværre optræder asbest stadig i mange danske bygninger. Herunder også skoler, sportshaller og institutionsbyggeri. Har du en bygning med asbest, bør du tage initiativ til at få den saneret, da sundhedsrisikoen er stor.
Er du usikker på, om din ejendom indeholder asbest? Lad IKAS Isolering A/S foretage en grundig asbestanalyse for at klarlægge situationen.
Konstaterer vi asbestforekomster i forbindelse med vores analysearbejde, kommer vi gerne med et uforbindende tilbud på asbestsanering af din ejendom.
Vi har Danmarks største erfaring med asbestsanering, og vi har det rigtige udstyr. Overlad asbestanalyse og miljørigtig bortskaffelse af asbest til os.
Dansk Asbestforenings pjece om farer ved asbest kan du finde HER
Ring til IKAS Isolering A/S i dag. Vi er altid parate til at give dig den bedste rådgivning omkring asbestsanering.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt