Akustik


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Akustikplader og lydisolering af kontor og industri

Isolering af VVS-installationer med pap og lærred bruges ikke så meget længere. Dårlig akustik kan have en altafgørende negativ indflydelse på arbejdsmiljøet i såvel kontormiljøer som produktionsarealer.
Derfor er der al mulig grund til at fastslå og angribe problemer med akustiske udfordringer. Lyddæmpning af støj og larm på arbejdspladsen bør have den højeste prioritet. Akustikproblemer kan have dybe menneskelige omkostninger og samtidig koste dyrt på bundlinjen.

parallax background

Akustisk isolering

IKAS Isolering A/S er specialister i reduktion af akustisk forurening. Vi tilbyder at gennemgå dine bygninger for at fastslå årsag og omfang.
På baggrund heraf vil vi komme med et uforbindende løsningsforslag.
Vi løser akustiske problemer på kontorer, fabrikker, i boliger og institutioner. Vi råder over egne værkstedsfaciliteter, hvor vi tilpasser individuelle bafler, lydmure, indfatninger m.v., som vi efterfølgende monterer på din lokalitet.
Kontakt vores isoleringskonsulent for rådgivning og evt. tilbud på akustisk isolering.


Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt