Akkumuleringstanke


Mere end 100 års erfaring med teknisk isolering, efterisolering og asbestsanering.
IKAS Isolering A/S varetager også gerne din isoleringsopgave.

Når kvalitet & erfaring betyder noget!


Hvad er en akkumuleringstank?

En akkumuleringstank er en vandbeholder med vand, der oftest anvendes til opbevaring eller lagring af varme i en mængde tid.
En akkumuleringstank bruges til at minimere uhensigtsmæssige start og stop funktioner i en varmepumpe.
Tanken garanterer at der går længere tid mellem start og stop af varmepumpen, hvilket øger effektiviteten samt levetiden.
Hos IKAS Isolering A/S har vi akkumuleringstanke fra 500 liter til 5000 M3, og er udviklet til forskellige formål. Tankene kan distribuere varme fra varmepumper, kedler, solfangere og el-patroner.
Akkumuleringstankene leveres med isoleringskappe som en pakkeløsning. Varmeisoleringen går fra akkumuleringstanken til kanten af studserne. Tankisolering dækker over mange former, der rækker fra traditionel isolering med ståkapsel og mineraluld, til den moderne isolering med plader og kapper. Plader til tanke og beholdere anvendes til termisk isolering, og er formet til top, bund og sider.
parallax background

Vi leverer akkumuleringstanke i såvel Danmark som i udlandet

Akkumuleringstankene isoleres mod kondensdannelse, frysning og mod energitab. Hos IKAS Isolering A/S har vi mange års erfaring med levering og montering af akkumuleringstanke, hvormed vores erfarne montører agerer sublimt på alle markeder.
Korrekt isolering af en akkumuleringstank er vigtig for at opnå tankens funktioner til fulde. En isolering omfatter ikke kun beklædning med Rockwool og Glasuld, men der er en række krav og regulativer der skal følges.
Der skal tages hensyn til den enkelte akkumuleringstank, da påvirkninger i tanken såsom temperatur, placering og miljø spiller en rolle i tankens ydeevne og holdbarhed.
Skal vi stå for dit akkumuleringsprojekt?
Vi sidder klar til en snak, så tøv ikke med at give os et kald.

Partnere/Netværk/Referencer

Kontakt os

Hos IKAS Isolering A/S er vi altid klar til at prøve kræfter med nye opgaver – store eller små. Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel omkring dit projekt.


Kontakt